|Regular Classes||Age Group||Class Schedule||Duration|
|Baby Academy||10 mos. – 1.8 yrs. old||01:00 pm – 02:00 pm||2x a week|
|Toddler A||1.9 – 2.10 yrs old||08:15 am – 10:15 am||2 hours|
|Toddler B||1.9 – 2.10 yrs old||10:30 am – 12:30 pm||2 hours|
|Nursery 1-A||2.11 – 4.0 yrs old||08:30 am – 11:30 am||3 hours|
|Nursery 1-B||2.11 – 4.0 yrs old||09:00 am – 12:00 pm||3 hours|
|Nursery 2-A||4.1 – 5.0 yrs old||08:00 am – 11:00 am||3 hours|
|Nursery 2-B||4.1 – 5.0 yrs old||08:30 am – 11:30 am||3 hours|
|Nursery Vertical||3.5 – 4.5 yrs old||11:30 am – 02:30 pm||3 hours|
|Kindergarten||5.0 – 6.0 yrs old||08:30 am – 12:00 pm||3 – 1/2 hours|
- Small class size- maximum of 12 pupils per class
- English language as medium of instruction with conversational Mandarin as secondary language
- Individualized Instruction
- Air-conditioned classrooms, spacious garden and playground for outdoor activities
- Open enrolment year-round
- Exposure to multi-sports program for kinesthetic motor development with READY STEADY GO KIDS
- Includes arts & Crafts
- Project-Based Ecological Model curriculum authored by Cambridge Singapore
- Photocopy of child’s birth certificate
- Assessment and attend trial sessions
- Two (2) pcs 1×1 ID picture
- Reservation Fee
- Completion of Registration Form
Year-Round Enrichment Programs
Are you looking for Enrichment Programs for your child after school? We have highly recommended activities for your active and smart kids! Choose from Reading Lab, Little Chefs, Arts and Crafts, Polymer Clay and Scrapbook Workshop, Tutorials and Baby Academy.
KIDS’ DANCE WORKSHOP
ZUMBA, HIP HOP & Belly Dancing
Monday to Friday
Mon to Fri 10:30- 11:30 am
Every Saturday 09:00-10:30 am
(P 8,800.00/15 hours)
Phonemic awareness is the fundamental step to learning how to READ. For children ages 3.6 years old and up
Monday – Friday
one hour/day, anytime between 1:00-4:00 pm
Mandarin Conversation & Writing Class
Children ages 4 years old and up will surely have fun learning the basic Mandarin foreign language.
Mon to Fri 01:00 – 02:00 pm
Cursive writing and Composition
For children ages 5 years old and up
Monday – Friday one hour/day,
Any time between 1:00-4:00 pm
JELIC LOGIC MATH PROGRAM
Kids keep asking for Jelic as it involves hands-on exercises & enhances children’s capabilities for procedural and creative thinking.
Wednesday & Thursday
One hour between 9:00 am – 12:00 pm
One hour between 11:30am – 2:30 pm
A pre-toddler class with one adult companion per child age ranges from 11 mos. – 1.8 years old.
Monday and Wednesday OR Tuesday and Thursday
1:00 – 2:00 pm
*CHEFs at Play*
(A Cooking and baking class)
Kids love to explore in the kitchen. Let them discover the joy of food preparation. All ingredients are included.
Mon to Fri
8:20 am – 9:20 am
P 10,000.00/ 15 days
Arts & Crafts
Polymer Clay Workshop / Scrapbooking Class
Monday to Friday 09:30-10:30 am
Every Saturday 10:30-11:30 am
P 10,000.00/ 12 projects
(inclusive of all materials)
Calligraphy & Lettering Techniques
P 8,800.00/ 10 sessions
11:30 am -12:30 pm
(includes materials & a starter kit)
Welcome to Cambridge-Sto. Domingo, Quezon City! In 2002, Cambridge Banawe was born; this is the first Singapore international preschool in the Philippines. At Cambridge Child Development Centre, our focus is to be in the forefront of early childhood education, whereby, we provide our children with the best eclectic, emergent curriculum possible, and a nurturing environment to enhance their growth and development. Cambridge Banawe moved to Sto. Domingo in 2019.
We believe that each child is a unique individual who has the potential to be the best that he can be.
To make a difference in the lives of children by advocating quality early childhood education for every single child in the world.
By continuously advocating the best interest of all children, we strive to equip every caregiver with the necessary knowledge and skills to bring out the unique qualities in every child.